Werken bij Meekelenkamp

Meekelenkamp is een gecertificeerd kunststofverwerkend bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de aanleg en het onderhoud van parkeersystemen. Meekelenkamp beschikt over de kennis én de technologie om een project volledig in eigen beheer tot in de puntjes te verzorgen: van beton storten en het afdichten van de vloer tot het aanbrengen van antisliplagen en markeringen.

Hieronder vind je een overzicht van onze actuele vacatures:

Commerciële marketingmedewerker

Het lijkt heel vanzelfsprekend, een mooie, strakke vloer in een prachtige parkeergarage, met duidelijke vakken, looppaden en pijlen die je vertellen waar je heen moet. Toch gaat er een hele hoop aan vooraf…

Wil jij de eerste schakel in ons proces naar een prachtige parkeervloer worden? Wij zoeken een vlotte, spontane collega; een communicatiekoning(in) vol creatieve ideeën om onze marketing te optimaliseren. Vind jij het leuk om telefonisch contact met klanten af te wisselen met het bedenken van creatieve marketingcampagnes? Dan zoeken wij jou!

Over de rol

Je zit boordevol creatieve ideeën om onze marketing & communicatie naar een hoger niveau te tillen. Je weet je enthousiasme goed over te brengen en bent een onmisbare schakel in het offerteproces van de klant.

Wat maakt jouw functie zo leuk?

 • Als communicatiekoning(in) onderhoud je contacten met (potentiële) klanten; met jouw vlotte babbel en inlevingsvermogen weet jij een parkeeruitdaging om te zetten in een oplossing.
 • Je klimt regelmatig in de telefoon om alles te weten te komen over projecten, bij de follow-up weet jij met jouw communicatieve skills de offerteaanvragen om te zetten in (vervolg)afspraken & opdrachten. De voortgang van het klantproces leg je vast in ons CRM systeem.
 • Je bent helemaal thuis in de marketingwereld. Jij hebt creatieve ideeën als het gaat om sociale media, de website, maar ook bij het opzetten van wervingscampagnes en dergelijke.

Over jou

 • Je bent commercieel ingesteld, bent communicatief erg sterk en beschikt over een flinke dosis empathisch vermogen. Jij kunt je verplaatsen in de parkeeruitdaging van de klant en weet deze direct om te zetten naar concrete plannen.
 • Je bent leergierig en blijft graag op de hoogte van de laatste trends & ontwikkelingen op marketinggebied.
 • Je beheerst de Nederlandse taal en beschikt over een MBO of HBO werk- en denkniveau.
 • Ervaring in onze branche mag, ambitie moet.

Over ons

Meekelenkamp is een modern familiebedrijf met een hecht team van 30 medewerkers. Wanneer iemand bij ons de eerste werkdag parkeert, staat hij of zij deze parkeerplek niet snel meer af. Bij ons is er aandacht voor elkaar. Wij zijn een organisatie met korte lijntjes en informele communicatie. Je bent vanaf dag 1 onderdeel van team Meekelenkamp. Je kan bij iedereen binnenlopen, de deur staat altijd open. En dan bedoelen wij ook echt bij iedereen.

Dit kun je van ons verwachten

Allereerst bieden wij jou een werkomgeving waar Brabantse gezelligheid en nuchterheid vanzelfsprekend zijn. Hard werken wordt afgewisseld met een gezellig praatje tussendoor. Bij Meekelenkamp luisteren we naar elkaar, zowel naar nieuwe ideeën als naar verhalen over het weekend! Een team, een taak. Altijd.

Maar dat is nog niet alles, je krijgt meer!

 • Een telefoon van de zaak, want als communicatiekoning(in) moet je natuurlijk goed bereikbaar zijn!
 • Een dienstverband van 24-32 uur per week; jij mag zelf aangeven welke werkdagen jouw voorkeur hebben.
 • 25 vakantiedagen én 10 ATV dagen o.b.v. fulltime; zodat je nog genoeg tijd over hebt om andere leuke dingen te doen!
 • Verloning volgens CAO afbouw, functieniveau 3; dat is gewoon goed geregeld; geen verassingen, geen gekkigheid!
 • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Heb je de ambitie om meer te leren en uiteindelijk hogerop te komen? Dat kan! We kijken naar jouw vaardigheden en stippelen samen met jou je doorgroeimogelijkheden uit.
 • Een dynamische werkplek met elke dag nieuwe uitdagingen!

Dit is Meekelenkamp

Wij inventariseren, ontwerpen, realiseren én onderhouden (parkeer)vloeren. Met ruim 30 jaar ervaring en specialistische vakkennis zorgen wij altijd voor de best passende oplossing. Hoe wij dat doen? Bekijk onze bedrijfsbeleving op www.meekelenkamp.nl en leer in 1,5 minuut ons bedrijf kennen.

Wil je aanvullende informatie? Of zou je het liefst direct met piepende banden op sollicitatiegesprek komen? Neem dan telefonisch contact op met Chantal via 06-89973672 of parkeer je CV en motivatiebrief hieronder in het ‘solliciteer direct’-formulier.

Allround Bouwmedewerker (37,5 uur)

Wist je dat er in Nederland ongeveer 18 miljoen parkeerplekken zijn? Je raad het al, werk aan de winkel!

Het valt je waarschijnlijk niet op wanneer je een parkeergarage inrijdt, maar er gaat een hele hoop werk aan vooraf… Die prachtige strakke vloer met duidelijke vakken, looppaden en pijlen die vertellen waar je heen moet, dat is wat wij doen!

Ons team van allround bouwmedewerkers is op zoek naar versterking, om vele parkeerobjecten te kunnen realiseren. Wil jij een belangrijke schakel in ons proces naar deze prachtige parkeervloer worden? Lees dan snel verder…

Wij zijn namelijk op zoek naar een echte doener, die houdt van uitdaging. Vind jij het leuk, om samen met een team op diverse locaties in Nederland en België te werken? Dan zoeken wij jou!

Over de rol

Als allround bouwmedewerker start je je werkdag bij onze vestiging in Zeeland (Noord-Brabant). Hier bespreek je samen met je leidinggevende wat er die dag gedaan moet worden. Vanaf daar ga je samen met een team van enthousiaste collega’s naar diverse locaties in Nederland en België.

Eenmaal op locatie aangekomen bespreek je samen de tekening en de uit te voeren taken op die dag. Vervolgens ga je aan de slag met de werkzaamheden. Bij ons leer je om kunststofvloeren te leggen volgens tekening. En je leest het goed… dit leer je bij ons en hoef je dus vooraf nog niet te kunnen.

Na enkele dagen, weken of maanden, wanneer het project afgerond is start je weer op een nieuwe locatie om wederom een mooi parkeerobject te realiseren. Elke periode ontdek jij dus een nieuwe locatie met een nieuwe uitdaging!

Over jou

Onze ideale bouwmedewerker is een gedreven werker, die graag in teamverband werkt. We zouden het fijn vinden als je beschikt over enig technisch inzicht en nauwkeurig kan werken. Verder zijn we helemaal niet zo veeleisend… wat je nog niet kunt, mag je bij ons komen leren!

Het is voor ons dus niet verplicht om een opleiding afgerond te hebben en je hoeft nog geen ervaring te hebben in onze branche. Het enige wat wel verplicht is, is het behalen van je VCA-certificaat. Heb je die nog niet behaald? Geen probleem! Je mag hem dan gaan halen zodra je bij ons werkt.

Over ons

Meekelenkamp is een modern familiebedrijf met een hecht team van 30 medewerkers. Wanneer iemand bij ons de eerste werkdag parkeert, staan ze deze parkeerplek niet snel meer af. Bij ons is er aandacht voor elkaar. Wij zijn een organisatie met korte lijntjes en informele communicatie. Je bent vanaf dag 1 onderdeel van team Meekelenkamp. Je kan bij iedereen binnenlopen, de deur staat altijd open. En dan bedoelen wij ook echt bij iedereen.

Dit bieden wij jou

Allereerst bieden wij jou een werkomgeving waar Brabantse gezelligheid en nuchterheid vanzelfsprekend is. Hard werken wordt afgewisseld met een gezellig praatje tussendoor. Bij Meekelenkamp luisteren we naar elkaar, zowel naar nieuwe ideeën als naar verhalen over het weekend! Een team, een taak. Altijd.

En verder:

Een fulltime baan; in deze uren ga je diverse locaties en gave parkeerobjecten ontdekken!
25 vakantiedagen én 10 ATV dagen o.b.v. fulltime; zodat je nog genoeg tijd over hebt om andere leuke dingen te doen!
Verloning volgens CAO afbouw; dat is gewoon goed geregeld; geen verassingen, geen gekkigheid!
Opleidings- en doorgroeimogelijkheden; heb je de ambitie om meer te leren en uiteindelijk hogerop te komen? Dat kan! We kijken naar jouw vaardigheden en stippelen samen met jou je doorgroeimogelijkheden uit.

Dit is Meekelenkamp

Wij inventariseren, ontwerpen, realiseren én onderhouden (parkeer)vloeren. Met bijna 30 jaar ervaring en specialistische vakkennis zorgen wij altijd voor de best passende oplossing. Hoe wij dat doen? Bekijk onze bedrijfsbeleving op www.meekelenkamp.nl en leer in 1,5 minuut ons bedrijf kennen.

Van stage naar baan

Meekelenkamp is een bedrijf dat jongeren de mogelijkheid wil bieden om carrière te maken in de bouw. Leerlingen van VMBO of praktijkonderwijs volgen tijdens hun opleiding een stage in verschillende leerjaren. De leerlingen worden bij deze stages begeleid door een praktijkopleider die ze wegwijs maakt met de werkzaamheden van Meekelenkamp in de bouw.

Dit kan een begin zijn van een mooie toekomstige baan bij Meekelenkamp. De praktijk wijst uit dat als het tijdens een stage van beide kanten bevalt, daar vaak een langdurige werkrelatie uit voort komt.

Ben je geïnteresseerd in een stageplaats bij Meekelenkamp of heb je vragen? Neem dan contact met ons op door onderstaand ‘Solliciteer direct’-formulier ingevuld aan ons te versturen. Uiteraard kun je ook het reguliere contactformulier gebruiken… We zien je interesse graag tegemoet!

Jongeren een kans bieden

Als partner van Young Talent zorgen ook wij ervoor dat jongeren een kans krijgen op de arbeidsmarkt. Zodat zij zich kunnen ontwikkelen in werk. Als werkgever dragen we zo bij aan het verminderen van de jeugdwerkloosheid en kunnen we het verschil maken. Zie www.Young-Talent.nl.

Solliciteer direct  Functie:

  Upload CV (optioneel):

  Upload motivatie (optioneel):

  * Alle velden zijn verplicht