Parkeervloeren

Parkeergarages vragen om een speciale vloer. Meekelenkamp biedt vloersystemen die eventuele afwezigheid van natuurlijk licht op een effectieve manier opvangen. De vele kleurvariaties in een parkeerdek komen goed tot hun recht. Een kleurrijke vloer creëert een veilig en aangenaam gevoel bij uw bezoekers.

Onze vloersystemen zijn geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie. Lees hier meer over onze vloeren in parkeerdekken en geïsoleerde parkeerdaken. Bekijk hier onze projecten.

Osijlaan zoetermeer

Markeringen

Markeringen in een parkeergarage zijn van groot belang voor de gebruiksvriendelijkheid. Zowel automobilisten als voetgangers willen weten waar ze zich bevinden en wat de juiste rij- of looprichting is. Meekelenkamp is gespecialiseerd in het verzorgen van een duidelijke, veilige en logisch markering.

Natuurlijk bieden we een divers palet aan kleuren, zodat de markering perfect aansluit bij de kleurindeling van uw parkeergarage. Ook wanden en kolommen kunnen gemarkeerd worden. Onze parkeermarkeringen zijn bovendien geschikt voor praktisch iedere ondergrond. Daarbij kunt u vertrouwen op een duurzaam resultaat en een optimale totaaloplossing.

Ter decoratie is schilderwerk in de parkeergarage mogelijk. Zo kunt u de parkeergarage perfect op de omgeving laten aansluiten.

Contact

    Stuurt u liever een bericht? Maak dan gebruik van ons contactformulier en wij nemen contact met u op.