Meekelenkamp is op veel plekken @work. Hieronder ziet u wat bij Meekelenkamp speelt, aan welke projecten wordt gewerkt en welke nieuwe ontwikkelingen er zijn.

Projecten in 2022

Ook in het nieuwe jaar staat Meekelenkamp (mkt.nl) weer garant voor kwalitatieve en mooie projecten. 

Veemgebouw Eindhoven

Een gebouw met een rijke historie. Het voormalige Philipsmagazijn is in 1942 gebouwd. Maar krijgt nu een nieuwe bestemming. Wij werden ingeschakeld om de parkeergarage een update te geven. Omdat we in de afrondingsfase zijn beland delen we graag wat foto’s met jullie. Door de parkeervloer heen, zijn de oude kleine tegeltjes nog zichtbaar. Om

Lees verder

Renovatie Jan Linders Valkenburg

In opdracht van Jan Linders Supermarkten voerde Meekelenkamp de renovatiewerkzaamheden uit, voor het parkeerdek van de Jan Linders in Valkenburg.

Mall of the Netherlands

Een van de grootste projecten in Nederland gemaakt de laatste tijd op parkeergebied. Met diverse systemen heeft Meekelenkamp alle parkeergelegenheid van Westfield Mall of the Netherlands Leidschendam verzorgt.

Spoorzone Eindhoven

Middenin het creatieve en culturele hart van Eindhoven staat deze parkeergarage. Meekelenkamp verzorgde tijdens dit nieuwbouwproject de vloercoating.

Veilig de hoogte in!

Als autodealer in Rotterdam wil je graag alle beschikbare ruimte op een veilige wijze, optimaal benutten. Meekelenkamp (mkt.nl) heeft de VKV Groep hierbij geholpen en is trots op het mooie resultaat. Parkeren op hoogte…voor Meekelenkamp geen enkel probleem om dit mede mogelijk te maken!

Winkelcentrum De Gaard te Utrecht

In opdracht van bouwbedrijf de Vries en Verburg heeft Meekelenkamp (mkt.nl) haar specialisme kunnen toepassen bij Winkelcentrum De Gaard te Utrecht. De hellingbaan, het parkeerdek en de basis voor het sedumdak heeft Meekelenkamp op vakkundige wijze van diverse afdichtingssystemen voorzien. Wederom een prachtig project!

Under construction

Een prachtig project is momenteel under construction bij Meekelenkamp (mkt.nl). De molen wordt op diverse onderdelen gerenoveerd. Meekelenkamp, van alle markten thuis.

Meekelenkamp@work bij UZA te Edegem

Laatste puntjes op de “i” gezet bij het nieuwe parkeergebouw van UZA te Edegem. Dit project is weer succesvol afgesloten door team Meekelenkamp.

STIJL-vol parkeren aan de Osijlaan te Zoetermeer

In opdracht van Gemeente Zoetermeer heeft Meekelenkamp de parkeergarage ‘Achterom’ aan de Osijlaan een zeer stijlvolle opknapbeurt gegeven. De parkeerfaciliteit is architectonisch gerestyled en heeft een complete, zeer verfrissende make-over ondergaan. Meekelenkamp heeft dit mooie project op een strakke wijze uitgevoerd, zowel in uitvoering als wel in planning en Triflex bv heeft samen met de huisarchitect de gemeente ondersteund

Lees verder

Mooie combinatie van architectuur en gedetailleerde afwerking

In opdracht van Burgland Bouw B.V. heeft Meekelenkamp de nieuwe parkeergarage van winkelcentrum de Koperwiek te Capelle aan den Ijssel een heel eigen uitstraling gegeven. De strak uitziende parkeergarage, deels gelegen boven het winkelcentrum zelf, is een mooie combinatie van architectuur en gedetailleerde afwerking. Winkelen nabij de Hollandsche Ijssel wordt zo een feestje.

Functioneel en fraai geïsoleerd parkeerdek AH te Huissen

Albert Heijn heeft recent aan de Langstraat te Huissen een volledig nieuw winkelpand in gebruik genomen. Meekelenkamp heeft in opdracht van Bimmerman een bijdrage mogen leveren aan de realisatie van een functioneel en fraai geïsoleerd parkeerdek. Veilig parkeren en winkelen op 1 locatie…Bij Albert Heijn te Huissen is dit mogelijk.

Parkeergarage winkelcentrum de Koperwiek te Capelle aan den Ijssel

Parkeren in de nieuwe parkeergarage van Winkelcentrum de Koperwiek te Capelle aan den IJssel. Het is bijna mogelijk. Meekelenkamp legt de ‘finishing touch’ mee in dit mooie project! Het parkeerdek op niveau 2 is gereed. Het parkeerdek op niveau 1 wordt nog voorzien van een Triflex afdichtingssysteem.

Meekelenkamp op de koffie bij TU Delft!

Wegens aanhoudende studentengroei en doorgevoerde onderwijs-innovatie, in en nabij de faculteit ‘Industrieel Ontwerpen’ op de campus van TU Delft, heeft Meekelenkamp een frisgroene uitstraling gegeven aan de ondergrond van de nieuw gerealiseerde fietsenstalling “Coffee & Bikes”. In opdracht van J.P. van Eesteren / TBI heeft Meekelenkamp de ondergrond waterdicht afgewerkt met de producten van Triflex

Lees verder

Renovatie hellingbanen

In opdracht van Bouwbedrijf Pennings bv zijn beide hellingbanen op Meubelplein Ekkersrijt te Son en Breugel gerenoveerd. De renovatie van deze hellingbanen heeft met minimale hinder voor de bezoekers van Meubelplein Ekkersrijt plaats gevonden!

Samen met Hoogvliet Woudenberg naar een hoger niveau!

Meekelenkamp heeft in opdracht van HBE Bouw voor de nieuwe Hoogvliet supermarkt te Woudenberg een stijlvolle hellingbaan gemaakt. Met het CIS Prodeck variant 3 systeem van Triflex BV kunnen de klanten altijd veilig op bovenliggend parkeerdek komen. Begin juni 2018 is deze mooie nieuw supermarkt open gegaan.

Nieuwe ‘LOOKS’ door Meekelenkamp!

In mei 2018 heeft Meekelenkamp de parkeergarage Q-Park Museum Centrum te Apeldoorn op niveau -1 voorzien van een prachtige nieuwe coating. In opdracht van en in samenspraak met Q-Park is dit alles conform planning verlopen, met een fris en modern parkeerdek als eindresultaat.