Een goede basis met Meekelenkamp

Meekelenkamp is sinds 1993 gespecialiseerd in de aanleg, renovatie en onderhoud van kunststof parkeervloeren. Door de gedegen lange termijn visie en continue groei van het bedrijf, is Meekelenkamp uitgegroeid tot een middelgroot bedrijf met 30 medewerkers. Het is een vooraanstaand familiebedrijf waar gedrevenheid en daadkracht hoog in het vaandel staan.

Meekelenkamp heeft de kennis en ervaring om u volledig te ontzorgen in uw parkeervraagstuk. Het is uw partner van tekentafel tot onderhoud. Dankzij specialisatie in de aanleg, renovatie en onderhoud van parkeervloeren, beschikt u altijd over de perfecte basis. De kracht van Meekelenkamp zit in het meedenken, plannen én uitvoeren om tot doordachte parkeeroplossingen te komen.

Alle werkzaamheden worden in eigen beheer uitgevoerd, van isoleren, beton storten, antislip lagen en afdichten tot en met de uiteindelijke signalisaties. Zo profiteert u van een efficiënte begroting en een strakke uitvoeringsplanning. Meekelenkamp is als totaalaanbieder niet enkel gericht op de afwerking van de vloer, maar neemt verantwoordelijkheid voor alle kritische punten.

Met de ruime ervaring op het gebied van parkeervloersystemen, heeft Meekelenkamp inmiddels een groot aantal projecten gerealiseerd voor een diversiteit aan tevreden opdrachtgevers. Meekelenkamp werkt veelal in opdracht van aannemers, gemeenten, overheden, zorginstellingen, ziekenhuizen, retailorganisaties en gebouweigenaren.

Doet u zaken met Meekelenkamp, dan bent u zeker van een betrouwbare partner. Op basis van een reële planning worden duidelijke afspraken gemaakt. Maar tegelijkertijd stelt Meekelenkamp zich flexibel op bij eventuele (onvoorziene) veranderingen.