Een goede basis met Meekelenkamp

Meekelenkamp is sinds 1993 gespecialiseerd in de aanleg, renovatie en onderhoud van kunststof parkeervloeren. Door de gedegen lange termijn visie en continue groei van het bedrijf, is Meekelenkamp uitgegroeid tot een middelgroot bedrijf met 30 medewerkers. Het is een vooraanstaand familiebedrijf waar gedrevenheid en daadkracht hoog in het vaandel staan.

Meekelenkamp heeft de kennis en ervaring om u volledig te ontzorgen in uw parkeervraagstuk. Het is uw partner van tekentafel tot onderhoud. Dankzij specialisatie in de aanleg, renovatie en onderhoud van parkeervloeren, beschikt u altijd over de perfecte basis. De kracht van Meekelenkamp zit in het meedenken, plannen én uitvoeren om tot doordachte parkeeroplossingen te komen.

Alle werkzaamheden worden in eigen beheer uitgevoerd, van isoleren, beton storten, antislip lagen en afdichten tot en met de uiteindelijke signalisaties. Zo profiteert u van een efficiënte begroting en een strakke uitvoeringsplanning. Meekelenkamp is als totaalaanbieder niet enkel gericht op de afwerking van de vloer, maar neemt verantwoordelijkheid voor alle kritische punten.

Met de ruime ervaring op het gebied van parkeervloersystemen, heeft Meekelenkamp inmiddels een groot aantal projecten gerealiseerd voor een diversiteit aan tevreden opdrachtgevers. Meekelenkamp werkt veelal in opdracht van aannemers, gemeenten, overheden, zorginstellingen, ziekenhuizen, retailorganisaties en gebouweigenaren.

Doet u zaken met Meekelenkamp, dan bent u zeker van een betrouwbare partner. Op basis van een reële planning worden duidelijke afspraken gemaakt. Maar tegelijkertijd stelt Meekelenkamp zich flexibel op bij eventuele (onvoorziene) veranderingen.

Erkend applicateur

Meekelenkamp is erkend applicateur van diverse leveranciers. Dit betekent dat Meekelenkamp gespecialiseerd is in het aanbrengen van vloersystemen van diverse leveranciers. Naast het feilloos aanbrengen van deze vloersystemen, bieden wij als applicateur ook uitgebreide ondersteuning gedurende het hele project. Wij zorgen voor direct contact en staan klaar om mee te denken en advies te geven gedurende de gehele looptijd van uw project.
Om ervoor te zorgen dat de vloersystemen op de juiste manier worden aangebracht en om applicateur te worden heeft Meekelenkamp diverse cursussen gevold. Wij werken nauw samen met verschillende leveranciers, hierdoor kunnen we een breed scala aan vloersystemen aanbieden die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en uw wensen.

Triflex

Als erkend Triflex-applicateur hebben we een nauwe samenwerking met Triflex en maken we gebruik van hun hoogwaardige producten en systemen bij het uitvoeren van verschillende projecten.
De samenwerking tussen Triflex en Meekelenkamp zorgt ervoor dat we onze klanten duurzame en hoogwaardige oplossingen kunnen bieden op het gebied van afdichting en bescherming van parkeerobjecten. Triflex staat bekend om hun expertise en innovatieve producten op het gebied van vloerafwerking, parkeergaragebescherming, wegmarkeringen en galerijcoatings.

Als partner van Triflex hebben we toegang tot hun uitgebreide productportfolio en profiteren we van hun technische ondersteuning en advies. Ook blijven we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en innovaties in de branche. Dankzij de samenwerking met Triflex kunnen wij onze klanten altijd de meest geschikte oplossingen bieden voor hun specifieke behoeften.

De samenwerking met Triflex benadrukt ons streven naar kwaliteit, professionaliteit en klanttevredenheid. We zijn trots op ons partnerschap met Triflex en blijven ons inzetten om gezamenlijk hoogwaardige projecten te realiseren en de beste resultaten te behalen voor onze klanten.

Sika

Meekelenkamp is ook erkend applicateur van Sika-producten. Deze erkenning bevestigt onze expertise en bekwaamheid in het correct toepassen van de hoogwaardige systemen van Sika.

Als erkend applicateur stelt Sika hebben wij als Meekelenkamp direct toegang tot het uitgebreide assortiment van Sika en kunnen wij profiteren van hun technische ondersteuning en kennis.
De Sikafloor® parkeerdeksystemen zijn geschikt voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten en bieden een breed scala aan oplossingen voor verschillende parkeergarages. Of het nu gaat om boven-, tussenliggende- of ondergrondse dekken en opritten, deze systemen zijn ontworpen om aan de specifieke behoeften van elk project te voldoen.

Het assortiment van Sikafloor® voor parkeergarages biedt diverse kleuren en kwaliteiten, waardoor er flexibiliteit is in het voldoen aan de gewenste esthetiek en prestatievereisten. Deze systemen zijn ontwikkeld om slipweerstand, slagvastheid, slijtvastheid en waterdichtheid met scheuroverbrugging te bieden, waardoor parkeergarages geschikt zijn voor dagelijks verkeer en gebruik.

Sikafloor® parkeerdeksystemen kunnen zorgen voor een duurzame en betrouwbare bescherming van de vloer. Ze zijn ontworpen om de uitdagingen van verkeersbelasting, chemische belasting, mechanische belasting en andere omgevingsfactoren aan te kunnen.
Kortom, het complete assortiment Sikafloor® parkeerdeksystemen biedt de nodige eigenschappen en kwaliteiten om parkeergarages geschikt te maken voor dagelijks gebruik door verkeer, terwijl ze bestand zijn tegen de diverse uitdagingen die parkeergarages kunnen tegenkomen.

Remmers

Als erkend applicateur van Remmers-producten begrijpt Meekelenkamp het belang van duurzame vloercoatings voor parkeergarages. Parkeergarages worden dagelijks blootgesteld aan diverse belastingen, zoals thermische, chemische en mechanische invloeden, wat kan leiden tot slijtage, beschadiging en aantasting van de parkeerdekken.
De belastingen ontstaan onder andere door het binnendringen van water en dooizout in de winter. Bovendien verhogen voertuigen de CO₂-concentratie aanzienlijk door uitlaatgassen. Het berijden van betonvloeren kan leiden tot lichte bewegingen en fijne scheurvorming, waardoor schadelijke stoffen gemakkelijker kunnen doordringen en het betonijzer en de betonstructuur kunnen beschadigen.

Om de oppervlakte van parkeergarages te beschermen moeten de vloercoatings dus voldoen aan extreme eisen. Meekelenkamp biedt geteste en bewezen vloercoatings van Remmers aan. Deze systemen zijn niet alleen geschikt voor nieuwbouw, maar ook bijzonder geschikt voor renovatie en reparatie van parkeergarages. Zo bieden deze vloercoatings een duurzame oplossing voor het beschermen van betonconstructies.
Naast het aanbrengen van de vloercoating van Remmers, biedt Meekelenkamp ook ondersteuning op het gebied van onderzoek en advies om de duurzaamheid en het onderhoud van parkeergarages te waarborgen. Zo streven we ernaar om op alle niveaus een duurzame oplossing te bieden.

Als erkend applicateur van Remmers-producten is Meekelenkamp toegewijd aan het leveren van hoogwaardige vloercoatings en het bieden van ondersteuning en expertise om de duurzaamheid en functionaliteit van parkeergarages te waarborgen.

Sikkens

Meekelenkamp is een erkend applicateur van Sikkens Crafco, dat producten en expertise levert voor het behandelen van verschillende soorten vloeren, zoals industriële vloeren, magazijnvloeren, parkeergaragevloeren, galerij- en balkonvloeren. Crafco maakt deel uit van het gerenommeerde verfmerk Sikkens. Zij streven er altijd naar om uitstekende resultaten te behalen met de juiste producten en de juiste applicateur. De samenwerking met een applicateur is volgens Sikkens de sleutel tot succes, van de ontwikkeling tot aan het voltooide werk.

Kwaliteit en zekerheid staan centraal bij de afwerking van vloeren. We streven allemaal naar een betrouwbaar eindresultaat met zo min mogelijk risico's en overlast. Dit wordt mogelijk gemaakt door de combinatie van de hoge kwaliteit en mogelijkheid tot snelle verwerking van Sikkens Crafco producten, samen met advies, begeleiding en garantie. Voor nog meer zekerheid worden Sikkens Crafco producten bij systeemgarantie alleen geleverd aan geselecteerde applicateurs. Erkende applicateurs, zoals Meekelenkamp hebben één of twee Sikkens Crafco certificaten. Zo weet u zeker dat u samenwerkt met een applicateur met kennis en kunde!