Hellingbanen

Als één onderdeel van een parkeergarage het zwaar te verduren krijgt, dan zijn het wel de hellingbanen. Meekelenkamp maakt de hellingbanen in uw parkeergelegenheid duurzaam, slijtvast en voorziet ze desgewenst van vloerverwarming.

Naast volledige gewapende, scheuroverbruggende systemen zijn er ook beschermende gietvloersystemen met een optimale antislip, slijtvastheid en een divers kleuraanbod. Natuurlijk geven we u graag een deskundig advies voor een afwerking op maat op uw hellingbanen. Bekijk hier een aantal van onze projecten.

Onze vloeren zijn toepasbaar op nagenoeg iedere ondergrond en bieden bescherming en weerstand tegen de vele vormen van verkeersbelasting. Een hellingbaan wordt immer zowel bij op- als neergaand verkeer zwaar op de proef gesteld. Behalve de standaardkleur heeft u voor de topcoating van hellingbanen een keuze uit een breed scala aan kleuren, zodat de hellingbanen niet uit de toon vallen bij het totaalbeeld van de parkeergarage.

Voordat de slijtvaste vloerafwerking wordt aangebracht, kan optioneel een vloerverwarmingssysteem worden geïnstalleerd. Afhankelijk van de situatie wordt berekend wat de beste mogelijkheid tot verwarmen is, door een volledige vlakverwarming of een rijspoorverwarming toe te passen. Het vloerverwarmingssysteem wordt compleet aangeboden en turnkey opgeleverd. Zowel in de nieuwbouwfase als bij de renovatie van een nieuwe slijtlaag is een installatie mogelijk.

Bereikbaarheid van de parkeergarage bij winterse omstandigheden en veiligheid betaalt zichzelf terug. De investering in een elektrische wegdekverwarming is een beperkte meerprijs bij uw renovatie en/of nieuwbouwproject. Het kwalitatief hoogwaardige systeem met thermosstaten en regelunits heeft, door zijn fijne afstelling, mogelijkheden tot een relatief laag stroomverbruik.

Contact

    Stuurt u liever een bericht? Maak dan gebruik van ons contactformulier en wij nemen contact met u op.