Geïsoleerde parkeerdaken

Parkeren op het dak van een gebouw: een welkome oplossing voor parkeerproblemen in binnensteden of dichtbevolkte gebieden. Of het nu gaat om renovatie of nieuwbouw, de kunststof vloersystemen van Meekelenkamp zijn vrijwel voor iedere ondergrond toepasbaar.

Parkeerdaken hebben behoorlijk wat te verduren. Naast de mechanische belasting door het berijden, zijn thermische belastingen aanwezig. Bewegingen in het gebouw door temperatuurverschillen kunnen scheuren en openstaande naden veroorzaken. Met de kunststof vloersystemen van Meekelenkamp is uw parkeerdak gegarandeerd waterdicht onder de meest extreme weersomstandigheden.

Uw parkeerdak is niet alleen duurzaam, maar heeft een veilige en weloverwogen afwerking. U heeft de mogelijkheid om met uw architect en onze adviseurs een keuze te maken uit een scala aan kleurvariaties en structuurmogelijkheden.

 

Vertrouw op onze expertise

Aan geïsoleerde parkeerdaken boven leefruimten worden hoge eisen gesteld. Voordelen van onze isolerende parkeerdaksystemen:

 • Waterdicht
 • Scheuroverbruggend
 • Volledig gewapend
 • Energiebesparend
 • Warmtewerend
 • Geluiddempend
 • Optimale berijdbaarheid
 • Goede drukverdeling
 • Duurzame coating

Meekelenkamp hanteert voor ieder project een unieke aanpak, zodat u verzekerd bent van de beste totaaloplossing. Daarbij gaan we innovatie niet uit de weg. Onze oplossingen zijn solide maar tegelijkertijd ook vernieuwend. Bekijk hier een aantal van onze projecten.

AH Huissen Parkeren Jeroen Bosch Ziekenhuis Den Bosch

Markeringen

Markeringen in een parkeergarage zijn van groot belang voor de gebruiksvriendelijkheid. Zowel automobilisten als voetgangers willen weten waar ze zich bevinden en wat de juiste rij- of looprichting is. Meekelenkamp is gespecialiseerd in het verzorgen van een duidelijke, veilige en logische markering.

Natuurlijk bieden we een divers palet aan kleuren, zodat de markering perfect aansluit bij de kleurindeling van uw parkeergarage. Ook wanden en kolommen kunnen gemarkeerd worden. Onze parkeermarkeringen zijn bovendien geschikt voor praktisch iedere ondergrond. Daarbij kunt u vertrouwen op een duurzaam resultaat en een optimale totaaloplossing.

Ter decoratie is schilderwerk in de parkeergarage mogelijk. Zo kunt u de parkeergarage perfect op de omgeving laten aansluiten.

Contact

  Stuurt u liever een bericht? Maak dan gebruik van ons contactformulier en wij nemen contact met u op.